Hingstar godkända i Sverige

For Laubry

Ett fyrverkeri av internationella hoppgener. En internationell nyhet som har med sig allt som man önskar hos nutidens hopphästar: Power och kapacitet, är försiktig och lättvänd, har tre bra grundgångarter med galoppen som den speciella styrkan och till det en attraktiv exteriör.
Fakta

FOR PASSION D’IVE – QUORUM DE LAUBRY

Född 2011, fux, 168 cm

Godkänd i : Sverige

Språngavgift: € 1.000,- (+ 7% moms, tysk.)

Om hingsten

Mycket framgångsrik internationell hoppgenetik i en fenomenal blandning
For Laubry hoppar med samma manér som sin farfader och har med sig allt som man önskar hos nutidens hopphästar: Power och kapacitet, är försiktig, lättvänd och intelligent. Med den fantastiska slutpoängen 8,99 avslutade For Laubry i november 2015 sitt 50-dagarstest i Adelheidsdorf. Där belönades han med maximala 10 poäng för sin arbetsvilja och ridbarhet. För sin hoppförmåga fick For Laubry 9,5 poäng och för sin inställning och karaktär 9,75 respektive 9,5 poäng. Innan hingsttestet hade For Laubry en högst framgångsrik tävlingssäsong i Tyskland. Tillsammans med Patrick Stühlmeyer var han under 2017 internationellt placerad som 6-åring.

Härstamningen är utan tvekan ett fyrverkeri av internationella hoppgener. Fadern For Passion d’Ive Z är genom For Pleasure – Quidam de Revel – Landgraf I – Rossini avlad ur den välbekanta Holsteiner-stammen 4847 och är framgångsrik på tävlingsbanan för Belgien. Modern Altesse van de Donkhoeve lämnade med flera hingstar framgångsrika avkommor, vilka några är framgångsrika i svår klass. Morfadern Quorum de Laubry, som är avlad med franska och hannoveranska element ur en ostpreussischer stofamilj i Belgien, var även han framgångsrik i svår klass. Morfars fader Jus de Pomme var själv internationell hopphäst och vann OS i Atlanta 1996 med Ulrich Kirchhoff.

For Laubry följer spåren från sin farfar For Pleasure

Bilder & video


Stamtavla
For Passion D'Ive Z For Pleasure Furioso II
Gigantin
Bellissima d'Ive Quidam de Revel (SF)
Birke III
Altesse van de Donkhoeve Quorum de Laubry Skippy II
Jessica de Lauzelle
Quintena's Girl Deux Jus de Pomme
Quintina van het Juxshot
Bokning
PS Flyinge & Partners Helena Torstensson

Flyinge.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.