Godkända för ett-sto-licens

Delatio

Hingsttestvinnare med en internationell karriär. Den storlinjerade svarta Delatio är högt prisad både inom avel och sport. 2007 vann han överlägset hingsttestet i Adelheidsdorf med sin stora ridbarhet och fick fantastiska omdömen på alla kriterier.
Fakta

DE NIRO – RUBINSTEIN

Född 2004, svbr, 169 cm

Godkänd i : Oldenburg, Mecklenburg, Rheinland, sydtyska förbunden, Westfalen,

Språngavgift: € 1,000,– (+ 7% moms.)

Om hingsten

Delatio – segrare vid tyska dressyrderbyt 2017 – går i samma hovspår som sin legendariska fader De Niro

Den storlinjerade svarta hingsten Delatio startade för fullt 2017. Han var vinstrik i Grand Prix-klasser med Bianca Kasselmann och Emile Faurie (GBR) och vann bland annat det tyska dressyrderbyt i Hamburg, som även innehåller hästbyte. Vid den traditionella jultävlingen i Olympia, London fick han över 82% och var högt placerad i flera klasser.

Delatio var som ung en suverän hingsttestsegrare i Adelheidsdorf och övertygar nu med sina avkommor som i dagsläget är framgångsrika i svår klass och har tagit deras fader till toppgruppen av den tyska avelsvärderingen (FN-Zuchtwertschätzung) med 144 poäng. I sin härstamning förbinder han flera klassiker inom dressyraveln med varandra. Hans numera avlidna fader De Niro leder sedan åratal WBFSH världsranking för dressyrhingstar. Morfadern Rubinstein I startade, med ursprung i Oldenburg, en ny epok i världens dressyravel. Själv var han internationellt framgångsrik med Martina Hannöver, Heike Kemmer och Nicole Uphoff och lämnade 219 avkommor placerade i svår klass och många även på Grand Prix-nivå.

Delatio – en äkta ”klassiker” för dressyraveln!
Diplomat i tredje generation är troligtvis den mest premierade hingsten vid tyska hingstshower. Mormoderns moder Winata härstammar från en helsyskonparning och ger därmed det värdefulla fullblodsblodet från Wiesenbaum xx dubbelt upp. Delatio representerar den traditionella Hannoveranska stostammen 262/Donauharfe (e. Doktorand I x Antritt x Antonius x Sporck x Schwabenpreis osv) som har sitt ursprung under den första hälften av 1900-talet. Som bekant härstammar flera godkända hingstar ur denna stam och även de framgångsrika sporthästarna Liebelei 9/Helga Köhler och Antony FRH/Isabell Werth.

Bilder & video

Stamtavla
De Niro Donnerhall Donnerwetter
Ninette
Alicante Akzent II
Wiesenelfe
St. Pr. St. Rubina Rubinstein I Rosenkavalier
Anzine
Donna Diplomat
Winata
Bokning
PS Flyinge & Partners Helena Torstensson

Flyinge.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.