Godkända för ett-sto-licens

Chacgrano

En kopia av sin oerhört framgångsrika fader och med två stora förfäder – Chacco-Blue x Grannus – gör det honom till en granat för framgång inom avel och sport
Fakta

CHACCO BLUE – GRANNUS

Född: 2007, brun
172 cm
Godkänd i: Mecklenburg, OS-International, Rheinland, sydtyska förbunden, Westfalen, Hannover

Språngavgift: € 1.000,- (+ 7% moms)

WFFS positiv

Om hingsten

Den här kraftfulla, sportiga hingsten gör 2018 sin avelsdebut efter att han varit internationellt framgångsrik tillsammans med Patrick Stühlmeyer. De har tagit framstående placeringar i Grand Prix-klasser så som Stuttgart, München, Hickstead och Calgary, samt varit med i det tyska landslaget. En stor kapacitet, en fantastisk teknik och snabba reflexer kännetecknar Chagrano. Chagrano är uppfödd av Gestüt Lewitz och blev försiktigt förberedd för sporten.

Fadern Chacco-Blue – som är nr 1 på WBSFH världsranking – var under sin livstid själv framgångsrik i Grand Prix-klasser och blev bland annat trea i Aachen Grand Prix, samt den mest framgångsrika förärvaren i världen av sporthästar. Modern Gastona är helsyster till den internationellt framgångsrika hopphästen Gaston M, som under flera år var framgångsrik i nationshoppningar och Grand Prix-klasser med framförallt Hansueli Sprunger (SUI), Thomas Fuchs (SUI) och Valerio Sozzi (ITA). Gaston M startade även i OS i Atlanta 1996 efter att han 1989 vann Bundeschampionatet med Gerardus Krijnen för sexåriga hopphästar. Gaston blev på Gestüt Lewitz bland annat moder till den internationellt framgångsrika Polytraum-sonen Polasko/Nicolas Pizarro (MEX) och mormodern till Chataga (e. Chacco-Blue x Carthago x Grannus) med Cassio Rivetti (ITA).

Chacgrano – en alldeles speciell debutant!
Morfadern Grannus var själv framgångsrik i svår klass och är en väldigt stor framgångsförärvare inom den internationella hoppsporten. Många länder har avkommor från denna fantastiska hingst i sina landslag.

Chagrano har en alldeles speciell avelspoäng genom sin mormors moder som är fullblodet Igra xx (e. Gibrid xx – Baigist xx – Soldennis xx osv.) som härstammar från den ryska fullblodsstammen 17.

Stamtavla
Chacco-Blue Chambertin Cambridge
Desiree VII
Contara Contender
Godahra II
Gastona (Wizvilina) Grannus Graphit
Odessa
Walaska Wohlgemuth
Izvilina xx
Bilder & Video

Bokning
PS Flyinge & Partners Helena Torstensson
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.

Flyinge.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.