Hingstar godkända i Sverige

Chacfly PS

Hingsttestvinnare med rekordresultat Chacfly är en alldeles speciell debutant för avelssäsongen 2017: Med den sagolika och tidigare aldrig uppnådda slutpoängen på 9,49 avslutade denna vackra och atletiska fux i november 2015 sitt 50-dagarstest i Adelheidsdorf
Fakta

CHACCO-BLUE – SIR SHUTTERFLY

Född 2012, fux, 169 cm

Godkänd i : OS-International, Mecklenburg, Rheinland, sydtyska förbunden, Westfalen,

Språngavgift: € 1.000,–(+ 7% moms)

Om hingsten

Hingsttestvinnare med rekordresultat
Chacfly hade en drömstart på sin karriär: Med den sagolika, och tidigare aldrig uppnådda, slutpoängen på 9,49 avslutade denna vackra och atletiska fux sitt 50-dagarstest i Adelheidsdorf. Sex kriterier blev belönade med 10 poäng (Inställning, karaktär, motivation, kapacitet, manér och helhetsintryck) och för ridbarheten blev Chacfly belönad med 9,5 av både domare och testryttare. Chacfly har vid flertalet varit vinstrik i unghästklasser. Hans fantastiska möjligheter på hoppbanan är lätta att förstå när man ser på hans oerhörda prestationshärstamning. Fadern Chacco-Blue – rankad som nr 1 på WBSFH världsrankinglista – var segerrik i svåra klasser, vann bland annat Neumünster Grand Prix och kom trea i CHIO Aachen Grand Prix.

Modern Shentara härstammar från Sir Shutterfly som är helbrodern till miljonervinnaren Shutterfly/Meredith Michaels-Beerbaum och halvbror med de internationellt framgångsrika topphästarna Let’s Fly/Rodrigo Pessoa och Remedi D/Marco Kutscher. I tredje generation hittar vi världscupvinnaren och OS-hästen Cento (lagguld i Sydney 2000 samt lagbrons i Aten 2004), som reds av Otto Becker. Även mormoderns moder Gettina (e. Ahorn Z – Fantus – Cardinal – Nautilus xx) var framgångsrik i svåra klasser med Otto Becker. Chacfly representerar Holsteinerstammen 5819.

Chacfly – mer prestation i härstamningen är knappt möjligt

Bilder & video

Stamtavla
Chacco-Blue Chambertin Cambridge
Desiree VII
Contara Contender
Godahra II
Shentara Sir Shutterfly Silvio I
Famm
Centara Cento
Gettina
Bokning
PS Flyinge & Partners Helena Torstensson

Flyinge.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.