Godkända för ett-sto-licens

Baloutaire PS

En modern exteriör och en genetisk raritet – Balou du Rouet x Chacco-Blue x Voltaire x Quidam de Revel
Fakta

BALOU DU ROUET – CHACCO BLUE

Född 2011

172 cm

Godkänd i: Zangersheide, OS-International
Språngavgift: € 1.000,- (+ 7% moms.)

Om hingsten

En storlinjerad, kompetent och snygg son från sin fader Balou du Rouet – som sedan åratal berikar de internationella hopptävlingarna med sina framgångsrika avkommor. Baloutaire PS syns i mängden och blir väldigt omtyckt genom sin lösgjordhet och sin förmåga att genomföra alla sina rörelser i uppförsbacke. I hoppningen visar han sin oerhörda förmåga med perfekt teknik och språngkurva.

Hans härstamning är en summa av världselithingstar i hoppning. Fadern Balou du Rouet ligger sedan åratal på topp-tio-listan på WBFSH världsranking, morfadern Chacco-Blue ledde den rankingen under 2017. I tredje generation hittar vi Voltaire, som var internationellt framgångsrik med Jos Lansink och Emile Hendrix. Även han tillhör, tack vare avkommornas sportsliga resultat, till en av de bästa förärvarna i världen. Detsamma gäller för Quidam de Revel som vi hittar i fjärde led – han själv tog lagbronset och kom fyra individuellt vid OS i Barcelona 1992 med Hervé Godignon (FRA). 1993 tog Thomas Velin (DEN) över tyglarna och de två vann bland annat Grand Prix i Hannover och Århus och Quidam de Revel höjde avelsribban som endast få hästar före honom.

Debutant med exteriör och kapacitet

Baloutaire PS härstammar från den franska stofamiljen 94, som innehar en hel rad hingstar som varit framgångsrika i den franska aveln så som Belphegor IV, Fair Play III, Lyndon och Veneur du Prelet likväl en rad internationellt framgångsrika sporthästar.

Stamtavla
Balou du Rouet Baloubet du Rouet Galoubet A
Mesange du Rouet
Georgia Continue
Georgette II
Chataire Chacco-Blue Chambertin
Contara
Nema Voltaire
Copalia L'Enchante
Bilder & Video


https://youtu.be/FBywK5UjCCk

Bokning
PS Flyinge & Partners Helena Torstensson

Flyinge.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.