Godkända för ett-sto-licens

Action Blue

Med en ytterst modern hoppkvalitet. Hoppkapital med en internationell bakgrund som är exklusiv för sina anlag. Action Blue presenterar sig i en suverän balans och övertygar genom sitt hopp när det kommer till kvalitet, benteknik och språngkurva.
Fakta

ACTIONBREAKER – CHACCO BLUE

Född 2012, Brun

Godkänd i :
Hannover,  Mecklenburg, OS-International, Rheinland, Sydtyska förbunden, Westfalen

Språngavgift: € 800,– (+ 7% moms.)

Om hingsten

10,0 – ridbarhetskung!

Hoppkapital med en internationell bakgrund som är exklusiv för sina anlag. Action Blue presenterar sig i en suverän balans och övertygar genom sin hoppning när det kommer till kvalitet, benteknik och språngkurva. Sin fantastiska förmåga demonstrerade han 2015 vid 30-dagarstestet likväl som 2017 vid 50-dagarstestet i Schlieckau. Där blev han belönad med 9,0 och 9,5 för sin hoppkvalitet och för sin ridbarhet fick han max poängen 10,0. Med en slutpoäng på 9,01 avslutade han testet på en fjärde plats, som vanns av hans stallkollega och halvbroder från pappans sida Actender (andra reservsegraren vid OS-premieringen i Vechta 2014) med 9,16 poäng. Action Blue är hittills vinstrik i unghästklasser på L-nivå. Hans äldsta avkommor syns i mängden genom sin sportsliga utstrålning och flertalet har blivit premierade.

Action Blues härstamning är full av prestationsgener: Fadern Action Breaker klassades under flera år som en av de bästa hopphingstarna i världen. Tillsammans med Sergio Alvarez Moya (ESP) var han bland annat framgångsrik vid VM i Kentucky 2010 och blev trea i prestigefyllda Aachen Grand Prix. Morfadern Chacco-Blue var vinstrik i internationella Grand Prix-klasser, som t.ex. i Neumünster 2012 och även han kom trea i prestigefyllda Aachen Grand Prix. Chacco-Blue har hittills lämnat 39 godkända söner och 270 hästar som är framgångsrika i svåra klasser och som till dagens läge vunnit över 3,1 miljoner euro – detta har lett till att Chacco-Blue låg på första plats på WBFSH världsrankinglista 2017

Action Blue – en hoppstjärna med en strålande framtid!

Stamtavla
Action-Breaker Heartbreaker Heartbreaker
Heartbreaker
Jarme v't Steentje Lys de Darmen
Freja
La Cucaracha Chacco Blue Chambertin
Contara
La Granada Landor S
Grandy
Bilder & Video

Bokning
PS Flyinge & Partners Helena Torstensson
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.

Flyinge.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.