Godkända för ett-sto-licens

Action Blue

Ridbarhet möter hoppförmåga. Hopptalang av internationella mått. Action Blue underströk sina fantastiska perspektiv när han gjorde sina vinstrika debuter på hoppbanan.
Fakta

ACTIONBREAKER – CHACCO BLUE

Född 2012, Brun

Godkänd i :
Hannover,  Mecklenburg, OS-International, Rheinland, Sydtyska förbunden, Westfalen

Språngavgift: € 800,– (+ 7% moms.)

WFFS positiv

Om hingsten

Ridbarhet möter hoppförmåga

Hopptalang av internationella mått. Action Blue underströk sina fantastiska perspektiv när han gjorde sina vinstrika debuter på hoppbanan. Även sitt hingsttest gjorde Action Blue med bravur: för sin hoppning blev han belönad med 9,0 respektive 9,5 och för ridbarhet med 10,0. Med totalt 9,01 tillhörde han de allra bästa i ett väldigt starkt startfält.

Hans avkommor förärver Action Blues sportsliga exteriör, hans galopp i uppförsbacke och trevliga karaktär.

Fadern Action-Breaker som är en Heartbreker son, föddes i Belgien och startade framgångsrikt med spanska Sergio Alvarez Moya bland annat vid VM i Lexington 2010 och VM i Caen/FRA 2014. De var även trea i Aachen Grand Prix 2010, placerade sig i världscupfinalen i Leipzig/GER 2011 och 2012 var de med i det vinnande nationshoppningslaget i Barcelona/ESP. Även fast han endast användes sparsamt i aveln så lämnade han en hög procent topphästar, så som Fixdesign Funke van’t Heike/Christan Ahlmann/GER, AD F 16/Athina Onassis/GRE, Dobra de Porceyo, Cardero och Elixir ST. Tre godkända hingstar är registrerade i Tyskland och däribland reserv vinnaren i Oldenburg International och hingsttestvinnaren Actender PS, som även kvalificerade sig till Bundeschampionatet (tyska mästerskapen för unga hästar).

Morfadern Chacco-Blue, som själv kom trea i Aachen Grand Prix och vann Neumünster Grand Prix, leder sedan 2017 WBFSH-rankingen över världens bästa hoppförärvare. Vid VM i Tryon/USA 2018 var rekordmånga åtta avkommor till start. Över 40 av hans söner har blivit godkända och döttrarna till Chacco-Blue är inte mindre framgångsrika. Där hittar vi bland annat Stakkariealla, som härstammar ur en Chacco-Blue moder och som såldes för 2,4 miljoner som dyraste häst vid den 39:e upplagan av P.S.I. auktionen.

Mormodern La Granada har lämnat La Martina vd Leuba som är framgångsrik i internationella unghäst-klasser.

I härstamningen följer Bundeschampion (tysk mästare för unga hästar) och svårklass vinnaren Landor S likväl som Grandeur som är trefaldig derbyvinnare och med 1,5 miljoner Mark i vinstsumma var en av de mest framgångrika hästarna på sin tid precis som den westfaliska förärvar-legenden Pilot.

Mormors moder Grandy lämnade även den svårklass framgångsrika Armani. Den fjärde modern First Class (tävlade under namnet St. Ludwig’s First Class) placerade sig med Jessica Kürten/IRL i Hachenburg, Rulle och Paderborn.

Den hannoveranska stostammen från Jasminblatt har även lämnat den godkända och hos oss stationerade Bundeschampion Caroly. Även de internationella hopphästarna Garlic/Heinrich-Wilhelm Johannsmann/GER, Prestige/Franke Sloothaak/GER, Stella/Meredith Michaels-Beerbaum/GER samt Victoria Max-Theurers Grand Prix sto Blind Date härstammar från denna linje.

Action Blue: Framtiden tillhör honom!

Stamtavla
Action-Breaker Heartbreaker Heartbreaker
Heartbreaker
Jarme v't Steentje Lys de Darmen
Freja
La Cucaracha Chacco Blue Chambertin
Contara
La Granada Landor S
Grandy
Bilder & Video
Hengstvorfuehrung in Vechta Gestuet Sprehe und Bonhomme am 06 Februar 2016

Bokning
PS Flyinge & Partners Helena Torstensson
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.

Flyinge.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.