FLYINGE HÄSTSPORTGYMNASIUM SÖKER LÄRARE

Flyinge Hästsportgymnasium startade hösten 2019. Vi utbildar hästskötare med inriktning anläggningsdrift Vi är ett litet, men härligt gäng som söker två nya kollegor.

Uppdraget

Vi behöver förstärka vår kompetens i ämnena: Naturbruk, Djuren i naturbruket, Djurhållning, Fordon och redskap, Byggnadsunderhåll, Hästsportanläggningens skötsel och drift 1, Engelska 5, Engelska 6, Biologi 1 och Naturkunskap 1a.

Du kommer att undervisa och ingå i vårt arbetslag. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att, med eleverna i fokus och i samarbete med kollegorna, utveckla vårt program och vår skola.

Vi kommunicerar dagligen genom Schoolsoft och Teams och ser positivt på att du har digital kompetens och tidigare erfarenhet av att arbeta i en lärplattform och på gymnasiet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möte eleverna utifrån deras kunskaper och behov. Vår utbildning sker i samverkan med näringslivet och god branschkunskap är meriterande. Körkort är ett krav.

Tillsammans utgör vårt behov ca 100% som kan fördelas enlig överenskommelse.

Vi erbjuder
Vi erbjuder arbete på en historisk plats i en fantastisk kulturmiljö, på en riksanläggning med högt ställda mål: https://flyinge.se/2020/01/28/har-utvecklas-kunskap-hastar-och-manniskor/

Hos oss får du möjlighet till stort erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom företaget. Här arbetar både veterinärer, hovslagarlärare, disputerad bioteknolog och en eventkoordinator!

Övrig information
Ansök så snart som möjligt genom att skicka in din ansökan till Utbildningschef Annethe Yng, som också svarar på frågor, via e-post; annethe.yng@rsflyinge.se. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag som är 2020-07-31.

Varmt välkommen med din ansökan!

Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.