Saab och dressyr

Tillsammans med landslagsledningen, dressyrryttarna och sina ridsportpartners genomför Saab en unik satsning för att lyfta svensk dressyr till nya höjder. Samarbetet går under namnet Dressage Take Off och bidrar med nytänkande, pragmatism och ett genuint engagemang för sporten.

Syftet är att öka innovationsförmågan, tillföra ny kompetens, göra sporten mer tillgänglig och stimulera konkurrenskraften för svensk dressyr.

I satsningen ingår:
Saab Team Sweden Dressage – en unik satsning på vårt svenska landslag i dressyr.
Saab International Grand Prix Dressage Flyinge – ny internationell dressyrtävling.
Saab Top 10 Dressage – världens bästa dressyrryttarna tävlar i Stockholm.
Patrik Kittel Dressage Tour – ett fyraårigt samarbete med Patrik Kittel.

Tillsammans utvecklar vi ridsporten.

Läs mer om Saab och Dressage Take Off på hastsmart.se

Saab är ett av världens mest innovativa företag och ridsporten har behov av ny digital teknik för att förbättra prestation, utveckla publika upplevelser och tillgängliggöra sporten med nya medier.

Därför har Saab, Svenska Ridsportförbundet och hästsportens riksanläggningar – Ridskolan Strömsholm och Flyinge, startat ett nytt och långsiktigt projekt för att öka innovationskraften inom svensk ridsport.

Projektet går under namnet Ridsportens Innovationer och har bland annat som mål att utveckla innovativa produkter, metoder och tjänster som har stor nytta för ridsportens aktiva.

Fokus ligger på tre områden: Hållbara hästar, hållbara ryttare och ökade sportupplevelser.

– Vårt bidrag till ridsporten är att föra in innovation och teknik i en sport där detta varit eftersatt. Vi vill också bidra till att stärka sportens ställning i Sverige, berättar Stefan de Flon som är sponsringsansvarig på Saab och ordförande i organisationskommittén för Saab International Grand Prix Dressage Flyinge.

Läs mer om Saab och ridsporten på hastsmart.se

Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.

Flyinge.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.