Dressyr i världsklass

Den första upplagan av Saab International Grand Prix Dressage Flyinge är avslutad. Tävlingarna blev en sportslig succé med massor av fina insatser från hästar och ryttare.

Till hösten är det dags igen. För första gången kommer även Breeders Trophy i dressyr att avgöras under veckan, så tävlingarna kommer att bjuda på något alldeles extra. Från svenskfödda framtidslöften till internationellt etablerade stjärnor.

SWB och Saab i samarbete

2019 delas Breeders Trophy upp i två veckor, en för hopp- och fälttävlan och en för dressyr. Dressyrveckan blir internationell genom ett nytt unikt samarbete med Saab och tävlingen Saab International Grand Prix.

– Vi är fantastiskt glada och stolta över vårt nya samarbete med Saab. Nu får svenska dressyruppfödare verkligen ett fint skyltfönster mot den internationella sporten, säger Helén Uddefors, vd på SWB.

Ridsportens Innovationer

Hållbara hästar, hållbara ryttare och ökade sportupplevelser – det är huvudfokuset för projektet Ridsportens Innovationer, där Saab, Svenska Ridsportförbundet och riksanläggningarna Flyinge och Ridskolan Strömsholm jobbar för att förbättra framtiden.

Nyheter
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.

Flyinge.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.