Pressmeddelanden

Triss i kaptener – unik clinic på Flyinge

Tre discipliner, tre förbundskaptener – en clinic. 5 januari kommer för första gången OS-grenarnas ledare Bo Jenå, Henrik Ankarcrona och Fredrik Bergendorff att hålla en gemensam clinic på Flyinge.
Missa inte den här trions spännande clinic i januari - Henrik Ankarcrona, Bo Jenå och Fredrik Bergendorff samlas på Flyinge för att dela med sig av sin kunskap. Foto: Roland Thunholm

Aldrig tidigare har de tre förbundskaptenerna i hoppning, dressyr och fält­tävlan – Henrik Ankarcrona, Bo Jenå och Fredrik Bergendorff, samlats för att berätta om hur de matchar sina landslagstrupper och hur de kan dra nytta av varandras kompetenser.

Under clinicen kommer de att, med hjälp av landslagsryttare från de olika disciplinerna, visa och berätta om det system som gjort det lilla hästlandet Sverige så framgångsrikt med flertalet mästerskapsmedaljer de senaste åren.

– Vi är både glada och stolta över att dessa tre skickliga ledare vill komma till Flyinge och jag ser fram mot att få veta mer om hur de tänker om skillnader och likheter i de tre disciplinerna, menar Stallmästare Jens Fredricson.

Biljetter säljs via Tickster.

För mer information:
Ulrika Andersson, Marknadschef, Flyinge, Ridskolan Strömsholm
070-793 86 57
ulrika.andersson@flyinge.se

Ladda ner pressmeddelandet som PDF här

Pressmeddelande: Triss i kaptener

Ladda ner Format: pdf Storlek: 615.8 KB

Mer från Flyinge
Flyinges samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.

Flyinge.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.