Kvällsträningar

Privata träningar på Flyinge hösttermin 2016
Här nedan finns kontaktuppgifter och lite info om de lärare som håller privata träningar på kvällstid på Flyinge. Under sommaren har det införts nya riktlinjer gällande de privata träningarna på Flyinge och Strömsholm. Detta innebär att anmälan är bindande och man måste antingen betala för sin träning eller skaffa en ersättare om man inte kan delta pga. sjukdom eller annat som inträffar på kort varsel. Man kan dock avboka sin träning två veckor innan varje träningstillfälle utan betalningsskyldighet.

Astrid Antonsson
B-tränare i hoppning, B-banbyggare, Tysk beridarexamen, jobbar utöver undervisning på Flyinge med utbildning och träning av hopphästar samt banbygge.   Träningarna kan äga rum olika veckodagar beroende på när ridhus är tillgängliga.

3-5 ekipage per grupp, kostnad 400 kr per gång. Bokning av plats är bindande och sker senast två veckor innan utsatt datum, vid förhinder att komma på bokad träning kan man ordna lämplig ersättare. Gruppindelning efter nivå. Håller även terrängträning om så önskas.   Swish, faktura eller kontant betalning.
Tel: 0725-454341, mail: astrid.antonsson@flyinge.se eller via Facebook.

Linda Eriksson
Hippolog och Svensk Ridlärare Level II.Håller privatträningar.
Kostnad: 300kr för 30min i obokat ridhus.Dag, plats och tid efter överenskommelse.
Swish, faktura eller kontant betalning.
Tel: 0738438381, mail: Linda.Eriksson@flyinge.see

Petra Aittola
Hippolog, B-tränare i hoppning, arbetar utöver undervisning på Flyinge med utbildning och försäljning av hopphästar i Torna Hällestad. Träningar på onsdagskvällar. Kostnad i grupp; 350 i crafoordhallen och 400 i Stora ridhuset. Ridhuset varierar beroende på vilket ridhus som är avsedd för hopp och dressyr respektive vecka. Swish, faktura eller kontant betalning.
Tel: 0702164931, mail: Petra.Aittola@flyinge.se eller FB-sida ”Petras träningar i Skåne” 

Selma Claar 
Hippolog. Har arbetat som beridare i Tyskland. Arbetar nu som stallchef vid unghästprogrammet och undervisar i hoppning på gymnasiet. Har träningar måndag, tisdag eller onsdag.
Tel: 0707-93 86 55, mail: selma.claar@flyinge.se

Aminda Ingulfson
Beridare, c-tränare fälttävlan, jobbar halvtid på Flyinge som lärare i dressyr, hoppning och tömkörning. Har övrig tid utbildning av hästar och ryttare i både dressyr, hoppning och fälttävlan. Träningar främst torsdagskvällar i hoppning. Kostnad i grupp 350 kr.   Dressyr- och terrängträning efter överenskommelse.
Dressyr 350 kr för 45 min, terräng 300 kr i grupp plus banhyra.
Swish, faktura eller kontant betalning.
Tel: 073 063 1407, mail: Aminda.ingulfson@flyinge.se, boka gärna via sms.

Christina Eghall
C- tränare dressyr och  MSV C-domare. Dressyrträningar efter överenskommelse.   Betalning med faktura eller swish.
Tel: 0706303445, mail: christina.eghall@flyinge.se

Gitte Johansson
Stallchefsutbildad. Tävlat internationell ** fälttävlan, 140 hopp, MSV dressyr. Håller löshoppningsträningar. Håller träningar enligt överenskommelse. Swish eller kontant betalning.
Tel: 0702768278, mail: gitte.johansson@flyinge.se

 

 

Kommentera