Flyinge AB:s samarbetspartner Torstensons Hästtransportcenter AB flyttar in på Kungsgården

ola-lastbil

Flyinge och Ridskolan Strömsholm har genom åren haft hästlastbilar från Torstensons, från 2016 utökades samarbetet och det finns nu två lastbilar och tre släp på varje anläggning. Den 1 mars utökas samarbetet ytterligare och Torstensons flyttar in på Flyinge, i kontorsdelen under restaurangen samt med en utställningsdel på stora parkeringen. Några dagar i veckan kommer det finnas representanter från Torstensons på plats. Torstensons har sedan starten för 25 år, sin bas i Västerås men säljer lastbilar och släp över hela landet.

– Flyinge är mycket nöjda med de bilar och släp vi har på plats, berättar Anders Grane anläggningschef Flyinge. Vi har två olika modeller på lastbilar. Lighteo ger oss möjlighet att köra två hästar i lastbilen, vilket tidigare varit omöjligt pga. lastvikten. Samt stuterimodellen som gör det möjligt att köra hästar på många olika sätt – lösa, brett, sto med föl etc. – på ett säkert och lätthanterligt sätt, fortsätter han.

Torstensons grundare och ägare Ola Torstenson säger;
– Vårt samarbete med riksanläggningarna Flyinge och Strömsholm känns helt rätt. Elever och personal får arbeta med säkra, användarvänliga hästlastbilar och hästsläp av högsta kvalitet och det vi får tillbaka i form av exponering och merförsäljning känns mycket bra!

lastbilsläp flyingesirius mustang

 

 

 

 

 

Är du intresserad av att titta på bil eller har frågor, kontakta Torstensons på info@torstensons.se  alt. telefon växel 021-64007, mer info och direktnummer på www.torstensons.se