Flyinge och RGB tillsammans för Musikhjälpen!

640px

Ingen ska behöva fly undan klimatet. Rolf-Göran Bengtsson och Flyinge AB ställer upp när musikhjälpen samlar in pengar till människor som flyr från klimatrelaterade katastrofer.

OS-medaljören, Jerringprisvinnaren och Europamästaren Rolf-Göran Bengtsson är din för en dag. Rolf-Göran Bengtsson, kallad kungen i hästkretsar är en idrottsutövare av rang. När han gör ett av sina få Sverigebesök i januari får du och en vän äta lunch med honom och som om det inte vore nog så får ni dessutom gå på en clinice och höra honom berätta om hur man tar sina hästar från talanger till superstjärnor.

Förbered gärna frågor till lunchpausen, då finns en av världens mest framgångsrika hoppryttare genom tiderna redo att besvara alla dina frågor. Hur är det att vara 53 år och elitidrottare? Kan alla hästar hoppa? Eller så kan du ta reda på det som Lasse Anrell inte vet; vem fan är Rolf-Göran Bengtsson egentligen?

Oavsett om du är van ryttare eller vet lite mindre om hästar så utlovas en hysteriskt inspirerande dag och en god lunch, för den delen!

Ingen ska behöva fly undan klimatet
Musikhjälpen är ett insamlingsevent som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. De senaste fem åren har över 100 miljoner människor tvingats på flykt på grund av klimatrelaterade katastrofer. Nu vill vi ha din hjälp att öka katastrofberedskapen och göra skillnad för dem som drabbas. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner. #mh15 #tradera

För att följa budgivningen, går in här.

Mer om clinicen.

Kommentera